Відкриття Центру дозвілля і відпочинку «Барвограй»

1 червня 2018 року в Міжнародний день захисту дітей розпочав свою роботу Центр дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй» – спільний проект управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради та факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія заступник міського голови Жанна Лозінська привітала дітей зі святом, побажала радісного й безхмарного дитинства, добра, мирного неба, сонця, здійснення мрій, цікавих змістовних канікул.

Жанна Петрівна наголосила, що керівництво міста належно піклується про сім’ї з дітьми. За дорученням міського голови місто долучилось до ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

Центр дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй» працює протягом літнього періоду в кожному мікрорайоні м.Умань, а студенти факультету соціальної та психологічної освіти, в свою чергу, проходять там педагогічну практику.

Зайнятість та дозвілля дітей в літній період – важлива складова їх безпеки та всебічного розвитку.

Бажаємо всім дітям цікаво та змістовно відпочити влітку спільно з Барвограєм!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *