Проведення урочистого зібрання з нагоди відзначення 85-ї річниці створення Українського товариства глухих

24 травня 2018 року відбулось урочисте зібрання з нагоди відзначення 85-ї річниці створення Українського товариства глухих.

На урочисте зібрання завітали представники управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради та Головного управління Пенсійного фонду України Черкаської області, які привітали громадське об'єднання УТОГ та побажали всім міцного здоров'я, щастя, добробуту, витримки та розуміння, світлих та сонячних днів.

З нагоди ювілейної дати виконуючій обов’язків голови товариства УТОГ та сурдоперекладачу Вірі Левченко вручено Подяку управління праці та соціального захисту населення та подарунок.

Спеціалісти управління праці та соціального захисту населення надали роз’яснення про зміни в законодавстві з питань отримання технічних засобів реабілітації, призначенню субсидій. Члени Уманської ТПО УТОГ мали змогу подати заяви на призначення житлових субсидій на літній період, отримати детальні консультації по турбуючих їх питаннях.

Начальник Уманського відділу обслуговування громадян №1 управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Оксана Лук’янова ознайомила нечуючих пенсіонерів зі змінами в пенсійному законодавстві.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *