Систему соціального захисту Умані вивчали колеги з Хмільника

4 травня 2018 року  управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради з робочою поїздкою відвідали колеги із. м. Хмільник для обміном досвіду роботи.

Гості ознайомились з роботою структурних підрозділів управління, документаційною базою, побачили практичне втілення процесу обслуговування населення та обговорили основні напрямки роботи.

Учасники мали змогу ознайомитись з роботою Комплексу надання соціальних послуг бездомним, звільненим та особам з залежностями, який є єдиною соціальною установою в Черкаській області, де надаються соціальні послуги вищезгаданій категорії громадян.

Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами вразив поставленою роботою по наданню реабілітаційних послуг по типу санаторних та найновішим сучасним обладнанням.

Також гості відвідали Центр професійної реабілітації людей з інвалідністю та Центр реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок», де директор Вікторія Базилевська розповіла про роботу з дітьми з особливими потребами, плани на майбутнє та показала досягнення Центру.

За час робочої поїздки колеги ознайомились з нововведеннями в роботі системи соціального захисту і безумовно отримали безліч позитивних емоцій.

На завершення гості відвідали дендропарк «Софіївка» та «Перлину кохання» – Уманські фонтани.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *