Засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

25 квітня 2018 року під головуванням заступника міського голови Юлії Малішевської відбулось засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Юлія Юріївна наголосила, що станом на 01.04.2018 заборгованість із заробітної плати на підприємствах міста відсутня.

Заступник начальника – начальник відділу обслуговування платників Уманської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області Владислав Якубенко повідомив, що станом на 01.04.2018 року заборгованість по єдиному соціальному внеску по місту порівняно з попереднім місяцем зменшилась на 663,1 тис.грн, з початком року – на 2700,3 тис.грн. та становила 4826,7 тис. грн., в тому числі 1632,6 тис. грн. – юридичні особи, 3194,1 тис. грн. – фізичні особи.

На засідання були запрошені керівники підприємств та фізичні особи підприємці, які мали заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *