Засідання клубу ветерінів війни та праці «Надвечір’я»

24 квітня 2018 року в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір'я».

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер ознайомила пенсіонерів з інформацією про монетизацію пільг на пільговий проїзд, соціальними нормами кількості поїздок усіма видами транспорту загального користування на міських і приміських маршрутах та про виплати у 2018 році разової грошової допомоги до 9 травня.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія Галина Михайлівна привітала золоту шлюбну пару Кравця Анатолія Григоровича і Тамару Сергіївну.Кучер Г.М. привітала подружжя, вручивши коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра, миру та активного довголіття.

Ще одним приємним моментом засідання стало проведення конкурсу «Супербабуся», під час якого жінки з прекрасним статусом «бабусі» демонстрували свою ерудицію, кулінарні та творчі таланти.

За підсумками конкурсу в номінації «Пані Мудрість» нагороду здобула Софія Цюра, «Пані Чарівність» – Тамара Терезюк, «Пані Кулінарія» – Катерина Мельник , «Пані глядацьких симпатій» і «Супербабуся -2018» – Галина Герасименко.

Директор Центру соціальних послуг Світлана Ткаченко нагородила учасників та вручила пам’ятні подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *