Соціальне перевезення Черкащини

17 квітня 2018 року в м. Черкаси під головуванням директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації Руслана Чикала відбулось засідання, на якому були підведені перші підсумки реалізації спільного проекту БО «Фонд родини Нечитайло» та Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації «Соціальне перевезення Черкащини».

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер зазначила, що в місті Умань спецавтотранспорт використовується виключно за призначенням, у разі необхідності, у супроводі соціального робітника: до реабілітаційних установ міста Умань (Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами, Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» та Центру професійної реабілітації людей з інвалідністю), до медичних закладів, підвіз до/з   авто- та залізничного вокзалів, відвідування громадських, культурно-освітніх, оздоровчих  закладів, міських заходів тощо.

Послуги «Соціальні перевезення Черкащини» надаються особам за їх зверненням не частіше 5 разів на місяць. Якщо особа використала пільгову норму (скористалась послугою 5 разів на місяць(туди і назад), то наступні  послуги надаються з 50% знижкою (5 разів), решта – за повну плату. Як виключення, при проходженні курсу реабілітації в реабілітаційних установах міста Умань такі послуги надаються на весь період проходження курсу реабілітації. 

Заявки на отримання обслуговування спецавтотранспортом приймаються диспетчером за телефоном за 3 дні до виїзду, у виняткових випадках за 1 добу.  При цьому вказується день, час, початковий та кінцевий пункт маршруту, час виїзду та наявність супроводжуючої особи.

Як показали перші результати – проект працює, тож не зупиняємося та працюємо далі.

За додатковою інформацією звертатись в управління праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Садова, 9, каб. № 18, 7, тел.: 37292, 34566 та 0975435460.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *