Церкви, собори та храми Умані

«Церкви, собори та храми Умані» – саме таку назву має новий екскурсійний маршрут, який розробили фахівці інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму, йдучи назустріч побажанням уманців, які зацікавлено вивчають історію рідного краю.

У передсвяткові Великодні дні, 04 квітня 2018 року, учасники екскурсії оглянули унікальні пам’ятки історії та архітектури багатоконфесійного міста: костел Успіння Пресвятої Богородиці, Дім молитви Церкви християн адвентистів сьомого дня, Свято-Троїцьку та Свято-Покровські церкви. Багато хто вперше переступив поріг деяких церков, костелу, собору, які прикрашають Умань, познайомився з особливостями життя релігійних громад, відкрив для себе вічні істини Святого Письма, доторкнувся до старовинних церковних реліквій.

Таким чином, кожен отримав масу неперевершених вражень та ще раз впевнився, що наше туристичне місто цікаве для всіх і кожного, незалежно від віку та віросповідання.

Наразі готується друга частина екскурсійного маршруту, який познайомить уманців з іншими релігійними спорудами міста.

Усі, хто бажає відвідати святі православні місця нашого краю, зможуть отримати послуги з організації поїздки, звернувшись до працівників відділення інклюзивного туризму, що на вул. Республіканській,1, тел. 0962221432 або 3-45-66.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *