Туристичний березень

У весняному березневому місяці фахівці інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму проведли низку заходів, направлених на соціальну реабілітацію літніх людей, осіб з обмеженими фізичними можливостями та гостей міста.

14 березня у приміщенні центральної бібліотеки відбулась зустріч пенсіонерів – членів клубу «Оптиміст» з працівниками бібліотеки, які повідали про творче та особисте життя талановитого українського композитора, співака, драматичного артиста С.Гулака-Артемовського.

15 березня уманчани та гості з Києва побували на цікавій екскурсії містом, де дізналися про історичне минуле Уманщини, його таємниці та легенди. 20 березня вони ж відвідали Кочержинський Свято-Георгіївський жіночий монастир, доторкнулися до вічних святинь, напилися чудодійної монастирської води, відвідали монастирської їжі. Сповнені емоцій та відчуттів повернулися додому.

Протягом місяця, на базі Реабілітаційного комплексу, постійно проводяться майстер-класи для молоді з обмеженими фізичними можливостями та відвідувачами Реабілітаційного комплексу, де виготовляються своїми руками сувеніри та іграшки.

29 березня представники майже всіх громадських організацій пенсіонерів, людей з обмеженими фізичними можливостями побували на прем’єрі вистави Уманського народного самодіяльного театру малих форм «На перші Гулі» та відзначили професійну майстерність артистів.

У планах відділення – багато нових цікавинок для різних категорій населення в теплі, погожі дні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *