Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

28 березня 2018 року в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір'я».

На засідання завітали : Олександр Безсмертний – голова Уманської міської ради ветеранів, Андрій Трум – фахівець із зв’язків з громадськістю і пресою КП «Уманьводоканал», Ліана Роднікова – фахівець відділення інклюзивного туризму Центру соціальних послуг.

Начальник управління праці та соціального захисту населеня Галина Кучер та голова ради ветеранів м. Умань Олександр Безсмертний вручили Почесні грамоти ветеранської організації ветеранам міста Тарасенко Артему Івановичу та Щибрі Станіславу Івановичу, а також привітали грамотою управління праці та соціального захисту населення активну пенсіонерку міста Коломієць Євдокію Семенівну, яка відсвяткувала 80-річчний ювілей.

Ще одним приємним моментом засідання стало привітання золотої шлюбної пари Корольових Віктора Пантелейовича та Зінаїди Митрофанівни. Олександр Іванович та Галина Михайлівна привітали подружжя, вручили коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра, миру та активного довголіття.

Кучер Г.М проінформувала пенсіонерів про роботу соціального захисту міста Умань по всіх напрямках та надала відповіді на поставлені запитання.

Безсмертний О.І. розповів про діяльність ветеранської організації міста Умань за 2017 рік.

Відповіді на запитання пенсіонерів надав фахівець із зв’язків з громадськістю і пресою КП «Уманьводоканал» Андрій Трум.

По закінченню відбулась концертна програма за участю ансамблю «Біла черешня».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *