Центр роботи з жінками «Софія»

6 березня 2018 року з нагоди Міжнародного жіночого дня в Центрі для спілкування «Стара Умань» відбулось засідання Центру роботи з жінками «Софія».

Міський голова Олександр Цебрій привітав присутніх жінок-активістів, представників громадських організацій, вчителів, медиків, працівників соціальної сфери, жінок-учасиків АТО, матерів загиблих героїв АТО з наступаючим святом та вручив квіти і подарунки.

Очільник міста вручив подяки працівникам 14 Державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області за високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня : Антоніні Чернишовій, Наталії Коваль, Колісник Тетяні.

Військовий комісар Олександр Борисюк привітав з весняним святом жінок клубу «Софія», зокрема жінок військовослужбовців та родичів загиблих героїв АТО, подякувавши за мужність та підтримку воїнів, які захищають Батьківщину.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала жінок зі святом весни та побажала здоров’я, оптимізму та мирного неба для нашої країни.

З концертним музичним вітанням присутніх жінок зі святом вітали вихованці Уманської школи мистецтв.

Гарна, задушевна розмова про роль жінки в Уманській громаді велась між учасниками зустрічі за чашкою теплого чаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *