Підведення підсумків роботи із сім’ями, дітьми та молоддю у 2017 році

08 лютого 2018 року в Черкаському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася рада директорів районних, міських центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та закладів соціального спрямування.

Заступник директора Черкаського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Березовська Л.В. підвела підсумки роботи у 2017 році та обговорила з колегами перспективи діяльності на 2018 рік: покращення надання соціальних послуг особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, учасникам АТО, сім’ям у складних життєвих обставинах; збільшення кількості патронатних вихователів; запровадження послуги наставництва; удосконалення роботи по запобіганню соціальному сирітству; підвищення професійної кваліфікації фахівців із соціальної роботи.

Директор Черкаського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Санжарівець Б.М. висловив подяку колективу відділення організації та надання соціальних послуг, в т.ч. сім’ям з дітьми, учасникам АТО, їх сім’ям та внутрішньо переміщеним особам Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради за високі показники діяльності у сфері соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю за підсумками роботи у 2017 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *