«Нова радість стала, яка не бувала!»

Нова радість стала, яка не бувала – саме таку назву мав святковий різдвяний захід, який відбувся 12 січня 2018 року, в творчій майстерні гончарів «У діда Панаса» Державного історико – архітектурного заповідника «Стара Умань».

Учасниками його стали громадські організації дітей-інвалідів та ветеранів міста: «Шлях добра», ГО УТОГ, Асоціація молодих інвалідів та творчий колектив «Берегиня», які отримали масу задоволення від знайомства із українськими традиційними піснями, забавами, унікальними ремеслами, самі мали змогу виготовити із глини сувенір на згадку та отримати солодкий подарунок.

А підготували та провели його фахівці відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму, працівники Будинку Милосердя та Центру реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» за безкорисливої підтримки творчого колективу телекомпанії «Умань».

В цей же день  представники усіх категорій населення міста, якими опікується управління праці та соціального захисту населення, взяли участь в оголошеному конкурсі на краще виконання колядок та різдвяних пісень. Тож надіємося на перемогу!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *