Заслужений ювілей

Життя – як мить і – ціла вічність. Сьогодні так може сказати рідним, близьким, знайомим довгожителька міста Умань, Сікерко Ганна Кирилівна, яка 1 січня 2018 року відсвяткувала свій 100-річний ювілей.

Народилась ювілярка у далекому 1918 році у смт. Верхнячка, Христинівського району у робітничій сім’ї. Окрім неї у сім’ї виростало ще двоє дітей: брат і сестра. Батько працював машиністом у ДЕПО «Христинівська», а мати була домогосподаркою. Закінчивши 8 класів, Ганна пішла навчатись у ФЗО смт. Верхнячка, після закінчення якого працювала на цукровому заводі.

Жінці довелось пережити війну, голод, перемогу, пройти через сумні і радісні хвилини життя. Секретом свого довголіття довгожителька вважає наполегливу працю й віру в Бога.

Справжня її гордість – родина. Народила та виростила двох дітей, має трьох онуків, п’ять правнуків і одного праправнука.

Міська влада постійно опікується та шанує довгожителів. З міського бюджету відповідно до міської програми соціальної допомоги «Турбота» надаються додаткові пільги на житлово-комунальні послуги, послуги зв’язку та радіо. Згідно з чинним законодавством 100 – річним громадянам з державного бюджету виплачується надбавка до пенсії.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала ювілярку, вручила матеріальну допомогу, побажала їй міцного здоров’я, родинного затишку, шани, радості, турботи від рідних та активного довголіття.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *