Жінка, яка не опускає рук…

Тетяна Мануйлова все життя проживала на рідній Луганщині, але через події на Сході України покинула домівку та разом з сім’єю восени 2015 року перебралась до міста Умань.

Чоловік, Кононенко Сергій, працював викладачем Луганського національного аграрного університету, учасник антитерористичної операції на Сході нашої країни,  зараз працює викладачем кафедри геодезії, картографії та кадастру  Уманського національного університету садівництва.

Тетяна Федорівна – громадський активіст, голова громадської організації «Шлях Добра», бере участь в різних семінарах та тренінгах, які стосуються дітей з інвалідністю, працює вчителем в школі № 10.

24 серпня 2017 року в Умані вперше відбувся благодійний аукціон від ГО «Шлях добра», метою якого є підтримка дітей з особливими потребами. Першим лотом стала картина, створена пальчиками дітей з особливими потребами і художницею Валентиною Мамчур під назвою «Дитячі мрії». Стартова ціна картини становила 50 грн. Та уманчани і гості міста палко торгувались і підвищували ціну. Власницею "Дитячих мрій" стала уманчанка Ганна, яка придбала картину за 800 грн. 

Другу картину малювала 12 річна талановита уманчанка – Марина Минчинська. Свою картину вона назвала «Скрипаль». Після тривалого, запеклого аукціону, власницею картини стала уманська письменниця, поетеса – Ніна Михайлова. Картина була продана за 600 грн. Зібрані кошти пішли на солодощі та кульки учасникам фестивалю дитячої творчості «Повір у себе».

1 грудня 2017 року Тетяна Мануйлова отримала грамоту виконавчого комітету Уманської міської ради від міського голови Олександра Цебрія за активну громадську діяльність, особистий внесок у діяльність громадських організацій та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *