Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

Напередодні Дня людей з інвалідністю 1 грудня 2017 року в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір'я».

На засідання завітали : Олександр Цебрій – міський голова; Олександр Безсмертний– голова Уманської міської громадської організації «Організація ветеранів міста»; Заблоцька Таміла – голова Уманської добровільної спілки батьків дітей з інвалідністю та опікунів дітей-сиріт "Джерельце”; Березовський Юрій – голова Уманської міської організації Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю “Союз Чорнобиль України»; Левченко Віра – в.о. голови товариства УТОГ, перекладач жестової мови І категорії Уманської територіальної організації глугих.

Міський голова Олександр Цебрій звернув увагу на пріоритетні проблеми осіб з інвалідністю та розповів про напрямки роботи міської влади в 2018 році.

Очільник міста разом з начальником управління праці та соціального захисту населення Галиною Кучер вручили грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради активістам міста за активну громадську діяльність, особистий внесок у діяльність громадських організацій та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю: в.о. голови товариства УТОГ, перекладачу жестової мови Уманської територіальної організації глухих – Левченко Вірі Василівні, голові Уманської добровільної спілки батьків дітей з інвалідністю та опікунів дітей-сиріт «Джерельце» – Заблоцькій Тамілі Григорівні, голові громадської організації «Шлях добра» – Мануйловій Тетяні Федорівні.

Подякою Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, реалізацію соціальної політики та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю нагородили Базилевську Вікторію Вікторівну – директора Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю "Пролісок".

 З нагоди відзначення Дня людей з інвалідністю подяками управління праці та соціального захисту населення Галина Михайлівна нагородила членів Уманського добровільного товариства осіб з інвалідністю «Відродження»: Єрошову Наталію Іванівну, Кравченка Валентина Борисовича, членів Уманської територіальної організації УТОГ: Павлову Марію Іванівну, Дейнеку Наталію Сергіївну, Хлопову Людмилу Юріївну.

На завершення відбувся концерт за участі ансамблю «Надвечір’я».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *