Зустріч з відвідувачами Реабілітаційного комплексу

27.10.2017 року в приміщенні Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами відбулась зустріч з відвідувачами.

Зустріч провели фахівці управління праці з питань пенсійного забезпечення, надання пільг та призначення соціальних допомог і субсидій.

В ході зустрічі начальник відділу пенсійного реформування, пенсійного забезпечення Марина Ніколаєнко розповіла про основні зміни, які відбулися та відбудуться в пенсійному законодавстві: осучаснення пенсії, про нові умови в призначенні пенсії за віком, скасування особливих умов виходу на пенсію, скасування 15% обмеження пенсій для працюючих пенсіонерів, про те, які категорії громадян мають право дострокового виходу на пенсію. 

Заступник начальника відділу призначення соціальних допомог Бодаш Оксана Іванівна розповіла про зміни в призначенні субсидій на опалювальний період та про стан призначення субсидій мешканцям міста.

Кривенко Оксана Василівна, начальник відділу персоніфікованого обліку одержувачів пільг, їх соціального обслуговування та реабілітації, надала роз’яснення з питання надання пільг, забезпечення пільгових категорій громадян санаторно-курортними путівками.

 Наприкінці зустрічі всі присутні мали можливсть отримати відповіді на свої питання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *