Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю «Гармонія» проводить навчання в «Школі лідерів»

Громадська організація «Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю «Гармонія» за підтримки Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту інвалідів на виконання програми «Соціальний захист осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів, в Україні» Всеукраїнської організації осіб з інвалідністю «Гармонія» проводить всеукраїнський семінар «Соціальна адаптація осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів» та всеукраїнський семінар "Підвищення рівня кваліфікації керівників, спеціалістів та членів організації – «Школа лідерів».

Заходи проходитимуть з 07 по 11 вересня 2017 року за адресою: Херсонська обл. Голопристанський р-н, с. Приморське (бувш. с. Більшовик), Комплекс «Маямі».

Метою проведення заходів є всебічне обговорення питань соціальної адаптації осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів, в суспільстві. Обмін досвідом. Проведення роботи по обговоренню чинного законодавства України щодо соціальної адаптації осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів, а також підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів громадських організацій осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *