Не завжди, коли гримають гармати, – музи мовчать!

18 серпня 2017 року за ініціативи фахівців відділу інклюзивного туризму управління праці та соціального захисту населення та за підтримки співробітників Уманської картинної галереї відбулась екскурсія на виставку «Військово-польовий АРТ».

Цього разу її відвідувачами та особливими слухачами стали члени громадської організації УТОГ, які прибули разом із своїм сурдоперекладачем Левченко Вірою Василівною. ЇЇ професіоналізм, уміння екскурсовода Коробань Валентини Петрівни цікаво і емоційно подати матеріал та унікальна експозиція матеріалів, обпалених війною, назавжди залишаться в пам’яті відвідувачів. Бо те, що вони побачили, відчули, осмислили – викликало безліч емоцій та переживань. Аж до сліз на очах! Використані гільзи та патрони, коробки від снарядів, картини і вироби із підручних військових матеріалів – викликають і захоплення, і гордість за наш нескорений народ.

На закінчення всі присутні обмінялись думками про необхідність проведення таких екскурсій для всіх категорій населення, а особливо – для молоді. Тож, завітайте на виставку і самі пересвідчитесь у цьому!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *