Уманські діти відпочинуть та оздоровляться в Литві

11 червня 2017 група уманських дітей учасників АТО та пільгових категорій відправились відпочивати та оздоровлюватись до Литви.

Після підписання Угоди про співпрацю та поріднення між містами Умань, Україна і Радвілішським районом, Литовської Республіки 5 жовтня 2013 року мер міста Радвілішкіс запропонував організувати літній відпочинок для дітей пільгової категорії міста Умань.

З червня 2014 року щорічно 12 дітей пільгових категорій оздоровлюються в літньому таборі «Supermen», що організовує школа ім. Гражини міста Радвілішкіс на базі туризму і спорту „Наполеонас“ під містом Шяуляй Радвіліського району.

Програма перебування надзвичайно насичена спортивними змаганнями, творчими заняттями, навчальними тренінгами, походами та екскурсіями.

Під час відпочинку уманські учні презентують свою країну, місто, таланти. Для більшості дітей ця поїздка за кордон перша в житті, тому у кожного з собою вишиванка або одяг в кольорах національного прапора.

За дорученням міського голови голова Товариства дружби з зарубіжними країнами Галина Кучер спільно з батьками благословила дітей на поїздку, побажавши щасливої дороги та змістовного відпочинку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *