Зустріч з матерями загиблих учасників АТО

День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї неньки, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

З нагоди Міжнародного дня матері,який відзначається 14 травня 2017 року, 13 травня у кафе Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення відбулась зустріч з матерями загиблих учасників АТО.

За дорученням міського голови Цебрія Олександра Володимировича, заступник міського голови, секретар виконавчого комітету Плотнікова Любов Павлівна та начальник управління праці Кучер Галина Михайлівна привітали всіх матерів загиблих воїнів, адже їх сини відділи своє найдорожче –життя- за мир та добробут майбутніх поколінь, зі святом матері та вручили подарунки.

З концертною програмою всіх матерів привітали учні Уманської дитячої школи мистецтв.

В теплій затишній атмосфері всі присутні смакували запашним чаєм з солодощами.


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *