День Перемоги для уманських ветеранів

9 травня 2017 року в місті Умань біля Обеліска Слави відбувся мітиг з нагоди 72-річниці Великої Перемоги. Привітала ветеранів заступник міського голови Жанна Лозінська, побажавши миру, добра, щастя та активного довголіття.

В міському будинку культури для ветеранів та всіх уманчан відбувся святковий концерт. Згодом ветеранів частували фронтовою солдатською кашою.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер відвідала на дому Пономаренка Миколу Семеновича, ветерана Другої світової війни. За активну громадську діяльність, патріотичне виховання молоді, участь у реалізації соціальних програм і з нагоди 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вручила йому матеріальну допомогу.

По мікрорайонах міста вітали уманчан ансамблі управління праці та соціального захисту населення. 7 травня жителів району залізничного вокзалу своїм співом порадував ансамбль «Катюша», а мешканців Лисої гори – «Калинонька». 8 травня мікрорайон ДОСи відвідав ансамбль «Надвечір’я». 9 травня ветеранам мікрорайону ДОСи подарував святковий концерт ансамбль «Калинонька» .

Свята пам’ять про ветеранів Другої світової війни залишається з нами, як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *