Засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей і учнівської молоді

28 квітня 2017 року відбулося засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей і учнівської молоді за головуванням заступника міського голови Лозінської Ж. П.

Лозінська Жанна Петрівна ознайомила присутніх з планом роботи координаційної ради на 2017 рік. Заступник голови координаційної ради, начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Г. М. ознайомила з листом Міністерства соціальної політики України від 31.03.2017 р. № 6840/0/2-17/26 про підготовку та проведення оздоровчої кампанії 2017 року.

Про підготовку та проведення літньої оздоровчої кампанії 2017 року доповіли Кучер Г. М., начальник управління праці та соціального захисту населення та Мельник О. І., начальник відділу освіти.

Всі присутні взяли участь обговоренні та затвердили склад робочої групи по прийому закладів оздоровлення та відпочинку і графік прийомки закладів оздоровлення та відпочинку робочою групою.

З метою вчасного початку оздоровчої кампанії в 2017 році та якісної організації її проведення в ході засідання всім відділам та службам міської ради, які задіяні в організації оздоровлення та відпочинку дітей нашого міста, дано доручення максимально охопити дітей та учнівську молодь послугами оздоровлення і завершити організаційні роботи по підготовці закладів оздоровлення та відпочинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *