Прийом громадян спеціалістами протезно-ортопедичного цеху м. Хмельницький

26 квітня 2017 року спеціалістами протезно-ортопедичного цеху м. Хмельницький проведено прийом громадян міста Умань в ательє «Здоров’я», що знаходиться по вул. Волонтерів, 4, (вул. Тельмана, 4), під час якого було оформлено замовлення на виготовлення протезно-ортопедичних виробів під індивідуальне замовлення для 20 громадян.

В 2016 році управління праці соціального захисту населення Уманської міської ради видало направлення 180 особам на 239 технічних засобів реабілітації та 294 особам на 1210 протезно-ортопедичних вироби.

Станом на 26.04.2017 року спеціалісти управління праці та соціального захисту населення забезпечили засобами реабілітації 2 інвалідів та 22 особам видали направлення на забезпечення 99 протезно-ортопедичними виробами.

Якщо за висновками лікарів ви потребуєте забезпечення технічними засобами реабілітації чи протезно-ортопедичними виробами,  звертайтесь в управління праці та соціального захисту населення, ( вул. Садова, 9), кабінет № 6 або за телефоном 34565, де спеціалісти відділу по роботі з людьми з інвалідністю нададуть консультативну допомогу по забезпеченню необхідними засобами реабілітації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *