Свято Великодня

12 квітня 2017 року в приміщені кафе Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення відбулося святкування свята Великодня для дітей пільгових категорій.

За дорученням міського голови Цебрія Олександра Володимировича начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Галина Михайлівна привітала дітей та їх батьків зі святом Великодня, побажала всім здоров'я та миру.

Майстри Уманської школи мистецтв демонстували майстер-клас з ліпки, адже глина здавна використовується для виготовлення предметів побуту, іграшок і прикрас. Глиняні вироби завжди здаються теплими і зворушливими , адже разом зі слідами рук вони зберігають і частинку душі майстра. Гості ознайомились з основними принципами роботи з глиною, самостійно створивши пташку-свистульку, яка за давніми українськими традиціями є символом весни та пробудження природи.

Фахівці соціальної роботи управління праці та соціального захисту населення разом з дітьми співали пісні, організували інтелектуальні та розважальні конкурси, забавляли народними іграми.

І яке свято без пригощань. Тож дітей частували солодощами за чашкою запашного чаю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *