Ансамблю «Надвечір’я» – 20

09 березня 2017 року у Реабілітаційному комплексі  для  людей особливими потребами по вул. Комарова, 7б відбулося свято, присвячене 20- річчю ансамблю «Надвечір’я».

На святкування був запрошений міський голова Цебрій Олександр Володимирович та ансамблі «Надвечір’я», «Катюша», «Калинонька», «Гармонія» і клуб «Оптиміст».

Міський голова Олександр Цебрій привітав учасників ансамблю та подякував за творчі вогники, завдяки яким  їх знають та люблять не тільки в місті, а й за його межами.

Спільно з начальником управління праці та соціального захисту населення Галиною Кучер міський голова вручив іменинникам подарунки- матеріальну допомогу.

Галина Михайлівна подякувала ентузіастам, майстрам своєї справи за життєвий оптимізм і вміння дарувати радість людям та особливі слова шани адресувала тим, хто стояв у витоків ансамблю «Надвечір’я», це : Сокирська Марія Іванівна, яка 15 років очолювала колектив, Роєнко Віра Калениківна, Задорожна Людмила Олександрівна, Кравчук Марія Василівна, Кононенко Таїсія Олександрівна, Луганцева Раїса Іванівна, Карук Катерина Миколаївна.

Хай доля буде щирою для Вас на радість і добро, довгих років життя Вам, дороге Надвечір’я.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *