Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

02 березня 2017 року в актовій залі Уманського медичного коледжу відбулося засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» з нагоди Дня визволення міста Умані від фашистських загарбників. Гостями засідання були представники:ВАТ «Уманські енергетичні мережі», КП «Уманьтеплокомуненерго», ВАТ «Умань газ» , Уманське об’єднане управління пенсійного фонду України в Черкаській області .

Розпочала засідання начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Галина Михайлівна, яка виступила з вітальним словом від міського голови Цебрія Олександра Володимировича та вручила грамоти за активну громадську діяльність, значний внесок у патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня визволення міста Умані від фашистських загарбників Москалюку Борису Максимовичу, Поліщуку Андрію Петровичу, Руденку Василю Андрійовичу.

Грамоти міської громадської організації «Організація ветеранів міста» з нагоди-30-річчя її створення активістам ветеранського руху отримали Овчарук Сергій Григорович, Чернов Володимир Йосипович, Ребрик Володимир Костянтинович, які вручив голова організації Безсмертний Олександр Іванович.

Далі відповіді на запитання давали представники підприємств – надавачів послуг, які проінформували пенсіонерів та ветеранів міста про зміни в законодавстві відповідно по кожній службі.

По закінченню відбулася концертна програма за участю ансамблю «Калинонька».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *