До уваги громадян, які працюють у суб’єктів господарської діяльності!

Виконавчий комітет Уманської міської ради рішенням від 23.02.2017 № 90 затвердив міжвідомчу робочу групу з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, основною метою якої є забезпечення додержання вимог статті 8 Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» щодо запровадження з 01.01.2017 мінімальної заробітної плати в розмірі 3200 грн. та законодавства про оплату праці підприємствами, організаціями, установами міста.

Основні завдання робочої групи спрямовані на забезпечення оперативного розгляду та реагувань на звернення громадян з питань виплати заробітної плати в розмірі меншому за мінімальний, запровадження неповної тривалості робочого часу або скорочення чисельності працівників.

Шановні громадяни, що працюють у суб’єктів господарської діяльності, ПАМ’ЯТАЙТЕ, що виплата заробітної плати, нижче встановленого рівня, чи нелегальна зайнятість – це відсутність або неналежне пенсійне забезпечення в майбутньому!

У випадку порушення роботодавцем прав працівника, людина може звернутись в Управління Держпраці в Черкаській області, зателефонувати на Урядову «гарячу лінію» за номером 1545 або в управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради за номером 3-68-41.

Громадяни також можуть подати електронне звернення через «інтернет-приймальну», яка розміщена на офіційному сайті управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради за адресою umanupszn.gov.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *