Засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

В залі засідань Уманської міської ради 22 лютого 2017 року відбулось чергове засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке вела начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер.

Комісія розглянула питання погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску, заборгованості із страхових виплат до Пенсійного фонду на підприємствах м. Умань та додержання роботодавцями мінімальних гарантій в оплаті праці.

За даними Головного управління статистики у Черкаській області станом на 01.02.2017 заборгованість із виплати заробітної плати по місту становила 324,5 тис. грн. Борг мав місце на двох підприємствах ДП "Черкасиоблавтодор": філія "Уманська ДЕД" – 289,5 тис. грн., філія "Уманський райавтодор" – 35,0 тис. грн.

Вчасно не виплачено заробітну плату 163 працівникам (в середньому по    1990,6 грн. кожному).

За даними моніторингу станом на 22.02.2017 заборгованість із заробітної плати по місту відсутня.

За підсумками роботи комісії надано ряд оперативних доручень та прийняті рішення, спрямовані на удосконалення роботи з погашення заборгованості із заробітної плати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *