Нагороди тим, хто дбає про громаду

7 грудня в Україні відзначався День місцевого самоврядування –  професійне свято всіх, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

Це свято притаманного українцям способу суспільного життя, в основі якого самоврядне суспільство. Це давня слов’янська і давньоруська традиція, яка бере свій початок з часів Київської Русі. Це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями. Тільки така влада і є справді народною – владою не над суспільством, а легітимною владою самого суспільства, для суспільства і в інтересах суспільства.

В День місцевого самоврядування міський голова м.Умань Олександр Цебрій подякував кращим працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам, членам виконавчого комітету Уманської міської ради: «Хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо нашу Умань кращою. На нас лежить величезна відповідальність за те, як вирішуються повсякденні проблеми людей. Дякую за самовіддану працю, дякую за чуйність і здатність бути близькими до людей.» 

За поданням управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у реалізацію програм з питань соціальної політики та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування були нагороджені Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради: Долінська Інна – державний соціальний інспектор – головний спеціаліст відділу державних соціальних інспекторів; Кривенко Оксана – начальник персоніфікованого обліку одержувачів пільг, їх соціального обслуговування та реабілітації; Побережна Тамара – начальник фінансово – економічного відділу – головний бухгалтер. Подяку міського голови м. Умань  за сумлінну  працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у реалізацію державних програм соціального захисту населення та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування наступних працівників отримали Рибак Людмила– начальник відділу призначення соціальних допомог та  Василенко Ольга – заступник начальника фінансово – економічного відділу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *