Інноваційний досвід освітньо-соціальної інклюзії

Напередодні відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю 23-24  листопада 2016 року у відкритому Міжнародному університеті розвитку людини «Україна» відбулася ХVI   міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції про права осіб з інвалідністю», в якій взяли участь викладачі Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини та представники управління праці та соціального захисту населення.

Конференція проводилась за участю та підтримки Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю, Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту інвалідів ВГО «Національна асамблея інвалідів України» Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні.

Мета конференції – інтеграція зусиль вчених, освітян, працівників соціальної сфери та інших галузей, громадських діячів для обговорення та розв’язання широкого кола проблем навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому просторі.

         В рамках конференції представники управління праці та соціального захисту населення взяли участь у засіданні  секцій, де презентували досвід роботи щодо освітньої та  соціальної інклюзії людей з інвалідністю в умовах центрів реабілітації 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *