В місті Умань навчались надавати психологічну допомогу учасникам АТО

5-6 вересня 2016 року  у рамках реалізації проекту «Організація мережі психологічної допомоги воїнам АТО та членам їх родин у районних центрах Черкаської області» фахівці Регіонального психологічного кризового центру провели практичний тренінг-семінар для психологів на тему «Соціально-психологічна підтримка, адаптація учасників антитерористичної операції». Захід відбувся у залі засідань Центру професійної реабілітації інвалідів. Взяли участь у тренінгу 34 психологи з Уманського,  Маньківського, Тальнівського, Христинівського, Жашківського, Монастирищенського районів та міста Умань.

Ведучі тренінгу, психологи-консультанти Регіонального психологічного кризового центру м. Черкаси Горобець Тетяна та Озерянський Ігор, ознайомили учасників із програмою соціально-психологічної підтримки, адаптації учасників АТО. Ця програма призначена для учасників бойових дій, які повернулися до мирного життя, і їхніх близьких та рідних. Вона допомагає бійцю швидше адаптуватися до мирного життя, а рідним – зрозуміти його та допомогти.

Захід викликав значне зацікавлення як в учасників так і в тренерів, які готували навчальну програму та проводили тренінг.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *