Хочу до школи!

40 маленьких уманчан отримали до Дня знань корисні подарунки від влади міста та області. Ранці і шкільне приладдя дітям з пільгових категорій традиційно вручають в святкових умовах з іграми, піснями та розвагами.

У рамках щорічної обласної доброчинної акції «До школи з радістю», перший заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер, депутат уманської міської ради Юлія Малішевська  вручила  8 майбутнім першокласникам ранці та шкільне приладдя закуплені з коштів спеціальної програми Черкаської обласної ради. Програма передбачена для дітей – першокласників із числа багатодітних сімей та сімей із низьким рівнем доходів. Ще 32 дитини з родин учасників АТО та внутрішньо переміщених, в рамках міської програми «Хочу до школи», отримали ранці від управління праці та соціального захисту населення і  шкільні набори придбані за кошти міського бюджету.

Свято для малечі організували спеціалісти управління праці, з розвагами, майстер-класами творчими конкурсами та естафетами. Маленькі призи та сувеніри за участь у конкурсах отримали всі учасники святкових зустрічей, а ще масу позитивних емоцій,  нових вмінь і друзів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *