Вітання з Днем Незалежності України

Від імені колективу управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, від себе особисто, щиро вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Ми йдемо важким шляхом, але у правильному напрямку. І обов’язково пам’ятаймо, що  гідність і свобода особистості – реальна цінність, найбільш пошанована суспільством.

Вічна пам'ять нашим воїнам, які полягли за свободу нашої країни.

Від щирого серця й від усієї душі зичу землякам, рідним, друзям та колегам миру, здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх наших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє нас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Слава нашим героям!

Слава Україні!

З святом усіх нас!

 

Начальник управління праці

та соціального захисту населення

Уманської міської ради                                                           Галина КУЧЕР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *