Свято морозива в Лаврі

За сприяння Уманської міської ради та підтримки ТОВ «Круїз-Авто» діти пільгової категорії нашого міста, а саме діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників бойових дій в ході проведення АТО, діти, внутрішньо переміщених осіб, талановиті та обдаровані діти та  діти з багатодітних і малозабезпечених сімей мали можливість відвідати  культурно – масовий захід «Свято морозива в Лаврі» в місті Київ, який відбувся 01 червня 2016 року.

На свято завітали Генеральний директор Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Любомира Михайлина та представники ТМ «Рудь», які привітали дітей із Днем захисту дітей та побажали радісного й безхмарного дитинства, здійснення мрій та цікавих канікул.

Представники Торгової марки «Рудь» організували розважальну програму, де діти розмальовували гіпсові магніти та їх отримували у вигляді сувенірів, малювали на асфальті, розмальовували обличчя аквагримом. Також дітей розважав Зразковий дитячий колектив «Театр пісні «Ладоньки» та ростові ляльки (слони).

По закінченню розважальної програми дітям організували екскурсію у музей мікромініатюр Миколи Сядристого.

Відпочинок пройшов в атмосфері позитиву і радості, всі діти отримали незабутні враження та подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *