Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

25 травня 2016 року в актовій залі медичного коледжу відбулось  засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Кучер Галини Михайлівни,  заступника начальника Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Лук’янової Оксани Валентинівни,  голови Ради ветеранів війни і праці Безсмертного Олександра Івановича та голови міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Березовського Юрія Трохимовича.

Засідання відкрила начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, яка вручила грамоти, подяки та подарунки (шорти та рюкзаки) переможцям шашкового турніру, приуроченого 71-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Запашним короваєм, подарунками  привітали «золоту» шлюбну пару Скакун Юлії Онисимівни та Бориса Михайловича, які 50 років прожили  разом.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер розповіла присутнім про порядок призначення житлових субсидій та про пільгове перевезення.

Заступник начальника Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Оксана Лук’янова ознайомила пенсіонерів з діючим  пенсійним законодавством.

Під час проведення зустрічі пенсіонери отримали вичерпні відповіді на усні та письмові запитання.

По закінченню заходу з концертним вітанням виступив ансамбль ветеранів «Катюша».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *