Комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури

14 квітня 2016 року о 12.00 в малій залі адмінбудинку міської ради відбулося засідання Комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. Провела засідання заступник голови комітету, начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Галина Михайлівна.

В ході засідання розглянуто питання щодо оновлення складу Комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Члени Комітету ознайомились з рішенням Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю Верховної Ради України від 09.12.2015 року щодо забезпечення рівного доступу людей з інвалідністю до правосуддя.

Заступник начальника управління містобудування та архітектури Уманської міської ради Бондаренко Людмила Іванівна проінформувала про стан виконання міської Програми «Безбар’єрна Умань» та проведену роботу щодо забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення в місті.

На засіданні голова Уманської виробничо-територіальної первинної організації УТОС Нактініс Олександр Григорович вніс пропозиції по встановленню на об’єктах соціальної інфраструктури звукових маячків та оголошення зупинок на автобусних маршрутах.

Керівник ТОВ «Круїз – Авто» Бойко Віктор Миколайович повідомив що на трьох маршрутах міста забезпечено мовне супроводження назв автобусних зупинок, подальша робота по забезпеченню мовного супроводження триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *