28 квітня – Всесвітній день охорони праці

05 квітня 2016 року за підтримки першого заступника міського голови  Клочка С.Л. проведено нараду з підготовки та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці в місті Умань, який щорічно відзначається 28 квітня.

За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз Дня охорони праці у 2016 році – «Стрес на робочому місці: колективний виклик».  

В  нараді взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Кучер Г.М., головний державний інспектор з питань праці управління Держпраці у Черкаській області Яворський А.Л., начальник Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Черкаській області Дідух Т.М., заступник начальника Уманського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Черкаській області Ковбасюк В.П.,  а також представники відділу житлово-комунального господарства, відділу освіти, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманського  національного університету садівництва.

Під час наради Кучер Г.М. – начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, ознайомила присутніх з рішенням Черкаської обласної державної адміністрації з питань безпечної життєдіяльності населення від 10.03.2016 № 03/37 щодо підготовки та проведення тижня охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці.

 Управління праці та соціального захисту населення підготовило та затвердило план заходів щодо проведення тижня охорони праці в місті. Головним державним інспектором з питань праці управління Держпраці у Черкаській област Яворським А.Л. було запропоновано проведення 27.04.2016 року на базі Уманського тепличного комбінату науково-практичної конференції в форматі "круглого столу" з нагоди Всесвітнього дня охорони праці. Начальник Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Черкаській області Дідух Т.М. запропонувала організувати та запросити керівників підприємств міста для участі в «круглому столі» для визначення кращого спеціаліста з охорони праці міста. Було запропоновано проведення конкурсу дитячих малюнків на тему: "Охорона праці очима дітей", проведення брейн-рингів, виступів, лекцій в університетах міста з нагоди Всесвітнього дня охорони праці.

IMG 003_copy

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *