Сьомий з’їзд організації ветеранів України

23 березня 2016 року в м. Київ відбувся  сьомий  з'їзд організації ветеранів України. Від Черкаської області в його роботі взяли участь 5 делегатів –члени Президії обласної організації ветеранів України. Очолив делегацію голова Черкаської обласної Ради ветеранів Веретільник Володимир Михайлович.   Місто Умань представляв  голова Уманської  міської   Ради  ветеранів Олександр Іванович Безсмертний.

З доповіддю  про роботу  Організації ветеранів України за період з 29 березня 2012 р по 23 березеня 2016 р та основні напрямки в  діяльності на наступний звітний період  виступив керівник організації Петро Степанович Цибенко. Він представив детальний аналіз діяльності організації, поставив конкретні завдання на найближчу перспективу.  

Заслухавши та обговоривши Звітну доповідь,  з’їзд  відмітив , що звітно – виборча кампанія у первинних та регіональних організаціях ветеранів України відбулася організовано, при активній участі ветеранів, самокритичній оцінці недоліків, продуманому визначенню завдань на наступний статутний період, усвідомленню їх відповідальності за стан економічного і духовного становлення Української держави, миру і злагоди у суспільстві, підняттю авторитету всіх ланок і структур ветеранської спільноти.

Важливим моментом стали вибори членів Ради Організації ветеранів України та ревізійної комісії. Для нашої делегації з'їзд був ще і знаковою подією, так як до Ради Організації ветеранів України було обрано четверо керівників ветеранських організацій Черкаської області, в тому числі і голову Уманської міської Ради ветеранів  О.І.Безсмертного.

До речі, голова мандатної  Комісії відмітив Олександра Івановича, як самого молодого делегата зїзду і члена Ради ветеранів України. 

Керувати Організацією ветеранів України знову висловили довіру П.С. Цибенко. 

7-й з'їзд – це важлива подія для всіх ветеранів. Він зміцнив  впевненість в єдності організації та правильності її дій у вирішенні проблем ветеранів війни та праці, відстоюванні їх законних прав.

[nggallery id=237]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *