Нарада  з підприємствами-надавачами житлово – комунальних послуг щодо надання додаткових пільг за кошти міського бюджету

18.02.2016 року в управлінні праці та соціального захисту населення Уманської міської ради відбулася нарада  з підприємствами-надавачами житлово – комунальних послуг щодо надання додаткових пільг за кошти міського бюджету.

25.12.2015 року рішенням сесії Уманської міської ради внесено зміни до міської програми соціальної допомоги «Турбота» на 2014-2020 роки», відповідно до яких змінено механізм надання додаткових пільг на оплату житлово-комунальних послуг пільговій категорії громадян шляхом залучення в першу чергу коштів державного бюджету через програму житлових субсидій.

Зазначеними змінами передбачено відшкодування за кошти міського бюджету вартості оплати житлово-комунальних  послуг  (електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот) в межах норм споживання для пільгової категорії громадян, зокрема для учасників антитерористичної операції, в розмірі до 25%.

Спеціалістами управління прийнято 194 заяви на субсидію від пільгової категорії громадян, які мають право на додаткову пільгу, за рахунок коштів міського бюджету.

Організаціям – надавачам житлово-комунальних послуг надано списки осіб, які мають право на пільги за кошти міського бюджету та списки осіб, яким буде відшкодовано розмір обов’язкової частки субсидійного платежу.

Спеціалістами управління проводиться відповідна робота щодо надання пільг з 01.01.2016 року, приймаються заяви на призначення субсидій та замовляються довідки. Громадянам, які мають право на пільги за кошти міського бюджету та не звернулися ще за пільгами, просимо звернутися в управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради  в каб. № 6 .

Телефон для довідок 34565.

[nggallery id = 200]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *