Про проведення ради директорів районних/міських центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та комунальних закладів соціального спрямування за участю першого заступника голови обласної державної адміністрації В.Коваля

16 лютого 2016 року в конференц-залі Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації  відбулось засідання  ради директорів районних/міських центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та комунальних  закладів соціального спрямування  за участю першого заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації Коваля В.В., першого заступника голови Черкаської обласної ради Тарасенка В.П., директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації Чикала Р.О., начальника служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації Покатілової О.І.

В роботі ради взяли участь директори районних, міських центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, керівники закладів соціального спрямування, спеціалісти обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. В засіданні взяли участь представники нашого міста – начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Г.М. та заступник начальника Мельник С.М.

Під час засідання обговорювались наступні питання:

1. Про підсумки роботи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, закладів соціального спрямування у 2015 році.

2.  Про пріоритетні напрямки діяльності у сфері соціального захисту населення.

3. Про перспективи діяльності центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на 2016рік.

4.  Про діяльність центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді в умовах децентралізації. Про методичні рекомендації щодо виконання власних повноважень об`єднаної територіальної громади у сфері соціального захисту населення.

За результатами засідання було прийнято рішення від 16.02.2016 року №1 «Про підсумки роботи центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, закладів соціального спрямування у 2015 році та перспективи діяльності на 2016 рік».

[nggallery id = 197]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *