Про пільгові перевезення

26.01.2016 року в м. Умань відбулося засідання Центру допомоги  учасникам антитерористичної операції, на якому розглядалося питання щодо пільгового проїзду в міському пасажирському транспорті учасників бойових дій з числа АТО.

На сьогоднішній день пільговий проїзд здійснюється на всіх автобусних маршрутах міського пасажирського транспорту, без відшкодування коштів для таких категорій населення: інвалідів війни, учасників бойових дій, інвалідів з числа учасників ліквідації аварії на ЧАЕС І, ІІ категорії, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, інвалідів по зору І, ІІ групи, супроводжуючих осіб інвалідів 1 групи по зору (не більше одного супроводжуючого), автобусами ТОВ «Круїз-Авто» також здійснюється перевезення членів товариства УТОГ

На засіданні було порушено питання про тактовне ставлення водіїв автобусів ТОВ «Круїз-Авто» до учасників бойових дій з числа АТО та членів сімей загиблих учасників антитериростичної операції.

За результатами зустрічі управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради направлено клопотання до керівника ТОВ «Круїз-Авто», на яке надійшла відповідь:

[nggallery id = 194]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *