Нарада щодо дотримання законодавства з охорони праці

04 січня 2016 року проведено нараду щодо дотримання законодавства з охорони праці при використанні газу в закладах громадського харчування, торгівлі та пересувних торгових точках в місцях масового скупчення людей.

Вела нараду начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер.  На нараді були присутні : начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи Цкітішвілі В.А., державні інспектори з праці управління Держпраці у Черкаській області  Яворський А.Л. Базильський В.А., начальник Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду  соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Черкаській області Дідух Т.М., начальник торгового відділу Листопад Л.М.

На виконання доручення Державної служби України з питань праці від 13.01.2016 № 181/1/5.4-ДП-16  порушувались наступні питання:

1. Про стан дотримання вимог безпеки під час експлуатації балонів зрідженого вуглеводного газу на об’єктах громадського харчування в торгівлі та пересувних торгових точках в місцях масового скупчення людей. (Яворський А.Л. Базильський В.А.)

2. Про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання. (Дідух Т.М.)

3. Про попередження виникненню аварій та (вибухів) під час експлуатації балонів зрідженого вуглеводневого газу. (Цкітішвілі В.А.)

4. Про кількість закладів громадського харчування в місті, що перебувають на постійному контролі. (Листопад Л.М.)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *