Координаційна рада виконавчого комітету з проблем, пов’язаних з наданням допомоги бездомним та звільненим особам

19 січня 2016 року в управлінні праці та соціального захисту населення Уманської міської ради відбулось засідання координаційної ради виконавчого комітету з проблем, пов’язаних з наданням допомоги бездомним та звільненим особам.

Голова координаційної ради Кучер Г.М. доповіла членам ради про підсумки роботи з бездомними та звільненими особами протягом 2015 року та висловила щирі слова  вдячності за плідну співпрацю всім присутнім.

Доповідь продовжили керівники структурних підрозділів Центру соціальних послуг  по роботі з бездомними та звільненими особами.

Кравченко С.І. та Кокоєва Л.Г. представили результати роботи з бездомними та звільненими особами за 2015 рік. Особлива увага була зосереджена на особливостях  роботи закладів в осінньо-зимовий період, проблемних питаннях та відкритті пунктів обігріву на базі структурних підрозділів Центру соціальних послуг за адресами:   

– вул. Жовтневої Революції,5 тел.: 3-80-01

– вул. Республіканська,1 (цілодобово) 3-45-66

– вул. Жовтневої Революції,11 3-16-10

– вул. Мічуріна,7 (цілодобово) 3-97-39 

– вул. Комарова,7 б (цілодобово) 4-21-69

– вул. Садова,7/12, 4-20-46

– вул.Садова,9 4-04-13

– вул.Радянська,13 3-25-62

Присутні розповіли про роботу своїх підрозділів у плані профілактики бездомності, обговорили порядок взаємодії суб’єктів, що надають соціальні послуги бездомним особам.

Голова міськрайонної організації  Товариства Червоного Хреста Чорна В.А. довела до відома учасників наради інформацію про готовність надати, в разі потреби,  допомогу закладам для бездомних та звільнених осіб, пунктам обігріву у вигляді одягу та продуктів харчування.

Начальник відділу цивільного захисту та оборонної роботи Цвіташвілі В.А. доповів про стан готовності служб міста до дій в разі погіршення погодніх умов.

Слова подяки за плідну співпрацю прозвучали від директора Центру соціальних послуг Литвинюк В.Й. в сторону медичної сфери міста, і зокрема заступнику головного лікаря міської лікарні з медичної частини Лісаченко Л.М., завдяки сприянню якої була можливість на безоплатній основі проводити ретельне обстеження, здачу аналізів та  лікування, необхідні для подальшого поселення до структурних підрозділів Центру.

За результатами наради було вирішено визнати роботу служб задовільною, організувати соціальний супровід осіб, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції та зібрати окрему нараду з представниками Державної міграційної служби для вирішення проблеми реєстрації осіб, що прибувають з інших регіонів України.

[nggallery id = 185]