ВІДБУЛОСЬ ОФІЦІЙНЕ ВІДКРИТТЯ КЛУБУ ДЛЯ ВРАЗЛИВОЇ МОЛОДІ «Я МОЖУ!»

Завдяки плідній співпраці Управління праці та соціального захисту населення нашого міста з міжнародною організацією «Партнерство кожній дитині» в нашому місті стартував Всеукраїнський проект «Молодь для молоді», на основі якого створено молодіжний клуб для вразливої молоді «Я МОЖУ!».

25 листопада в приміщені Центру соціально-психологічної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» відбулось офіційне відкриття клубу, на якому начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Михайлівна Кучер вручила всім учасникам клубу браслети з логотипом, блокноти та ручки, які в подальшому знадобляться в роботі.

До діяльності клубу запрошена молодь із числа дітей з опікунських сімей, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт і внутрішньо переміщених осіб та активних молодих людей. 29 жовтня відбулось перше засідання клубу після якого молодь з нетерпінням чекала наступного.

Молоді люди залюбки відвідують тренінгові заняття клубу і в майбутньому, сподіваємось, що й інші заходи клубу, а їх заплановано чимало, які допоможуть наблизитися і розкрити кожну особистість серед вразливої молоді, підтримати, допомогти, запобігти розвитку негативних явищ в суспільстві, щоб ці молоді люди в майбутньому стали успішними і щасливими.

[nggallery id = 160]