Новий боксерський ринг

В рамках святкування Дня міста 03 жовтня 2015 року відбулась презентація боксерського рингу за участю голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, в.о. міського голови Олександра Цебрія, начальника управління у справах сім”ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максима Зеленського, депутата Черкаської обласної ради Галини Кучер та майстра спорту міжнародного класу з боксу Дмитра Митрофанова.

Кошти на придбання боксерського рингу (158 тис. грн.) виділені з обласного бюджету за клопотанням депутата Черкаської обласної ради Галини Кучер.

На відкритті рингу майстер спорту міжнародного класу з боксу, переможець Всесвітньої універсади, призер чемпіонату Європи, фіналіст розіграшу Всесвітньої серії боксу WSB, фіналіст розіграшу Асоціації професійного боксу АРВ, дворазовий чемпіон України Дмитро Митрофанов на згадку вручив депутату обласної ради Галині Кучер боксерські перчатки.

Це придбання дозволить приймати чемпіонати та Кубки України по боксу, що сприятиме залученню дітей, молоді та юнацтва до занять спортом.