Засідання координаційної ради з питань розвитку та підтримки волонтерського руху з нагоди відзначення Дня захисника України

9 жовтня 2015 року в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку та волонтерського руху з нагоди відзначення Дня захисника України за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер, голови ГО учасників АТО „Булат” Володимира Лисака, голови та заступника голови ГО „Організація ветеранів міста” Олександра Безсмертного і Миколи Бесараба, психолога Уманського ОМВК Владислава Швеця, членів координаційної ради та керівників волонтерських штабів.

Відкрила засідання начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, привітала присутніх з наступаючим Днем захисника України.

На засіданні Галина Кучер розповіла присутнім про обласні та міські заходи відзначення Дня захисника України (розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 1022-р), а також вручила подяки і матеріальну допомогу інвалідам війни – учасникам АТО Максиму Вакулику та Віталію Владиці.

Заступник начальника відділу персоніфікованого обліку одержувачів пільг, їх соціального обслуговування та реабілітації Ганна Малишева розповіла про участь у програмі „Миротворення в Україні: роль жінок” (м.Маріуполь).

Керівники волонтерських штабів довели до відома присутніх інформацію про діяльність волонтерського руху  в місті.

Всі учасники засідання взяли активну участь в обговоренні вищезазначених питань. За підсумками засідання були розроблені пропозиції щодо подальшої співпраці.

[nggallery id = 146]