Спільна нарада з дільничними інспекторами, головами квартальних комітетів, ЖБК, ОСББ, медпрацівниками щодо співпраці органів влади для покращення життя сімей

11 серпня 2015 року в управлінні праці та соціального захисту населення відбулась спільна нарада з дільничними інспекторами, головами квартальних комітетів, ЖБК, ОСББ, медпрацівниками щодо співпраці органів влади для покращення життя сімей за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Кучер Г.М., завідуючої відділенням організації та надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, учасникам АТО, їх сім’ям та внутрішньо-переміщеним особам Центру соціальних послуг Йохни Н.М., заступника головного лікаря по поліклінічній роботі КП «Уманська міська лікарня» Васильчука М.І., завідуючої шкільно-дошкільного відділення Уманської дитячої міської лікарні Поліщук В.І. та інших запрошених.

Відкрила нараду начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер та провела Презентацію нової моделі функціонування Центру соціальних служб для сім`ї, дітей, молоді у структурі Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення.

Наталія Йохна розповіла присутнім про організацію та надання соціальних і психологічних послуг сім’ям з дітьми, учасникам АТО, їх сім’ям та внутрішньо-переміщеним особам.

Микола Васильчук довів до відома присутніх коло проблем, які виникають у роботі з різними категоріями населення.

Світлана Грохольська, в.о. начальника служби у справах дітей, розповіла про проблеми в ході співпраці з дільничними інспекторами Уманського МВ УМВС та про роботу із сім’ями, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Учасники засідання взяли активну участь в обговоренні вищезазначених питань та закликали один одного до тісної співпраці.

[nggallery id = 114]