О спорт – ти життя!

12 липня відбувся ІІ етап VI обласної Спартакіади працівників соціальної сфери Черкащини, в якій взяли участь 17 команд із 19 первинних профспілкових організацій, або 300 учасників і вболівальників.
За традицією парад приймали голова обласної профспілки Людмила Веселовська, головний суддя, голова ФСТ “Спартак” Юрій Мрачковський, директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Руслан Чикало та його заступник Олег Шимчук.
Змагання стартували після підняття прапора України, представлення усіх команд, які мали свою назву, форму одягу та девіз.
Першими вийшли на старт легкоатлети, які змагались з кросу – чоловіки на 500 м, жінки на 300 м. Змагання проходили в запеклій боротьбі, але перемогли ті, які змогли згуртуватись і побороти в собі невпевненість. Швидко і цікаво пройшли змагання з дартсу, в яких перемогу здобули найвлучніші гравці.
Особливого колориту в Спартакіаді надали змагання з перетягування канату, на яких вболівальники найактивніше підтримували своїх колег. Командні змагання з кегельбану і “Веселих стартів” також викликали шквал емоцій.
Три години змагань пролетіли, як декілька хвилин і команди вишикувались на набережній для нагородження кращих.
Команда управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради отримала нагороди з кросу серед жінок віком понад 35 років – Кравченко Олена (ІІ місце), ІІІ місце – “Веселі старти”.
[nggallery id = 109]