До уваги одержувачів субсидії!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року № 106 особам, які отримували житлову субсидію протягом опалювального періоду 2014-2015 року, субсидія на наступний період призначається на підставі раніше поданих документів, без звернень громадян.

Для нарахування субсидії використовуються дані про доходи громадян, які надають Державна Фіскальна служба, Пенсійний фонд на запити спеціалістів управління.

Програмне забезпечення, яке дозволяє проводити призначення субсидії, надійшло до управління лише 10 червня 2015 року.

Спеціалісти управління вже розпочали призначення субсидій мешканцям міста. В першу чергу проводиться призначення субсидій інвалідам, пенсіонерам та іншим непрацездатним особам.

В зв’язку з тим, що в програму для призначення субсидії вносяться корективи, виникають деякі проблеми при призначенні субсидії з травня 2015 року.

Спеціалісти управління докладають максимум зусиль для найшвидшого призначення житлових субсидій мешканцям нашого міста. Продовжено робочий день, працюють у вихідні дні та без обідньої перерви.

Станом на 1 червня 2015 року на обліку в управлінні перебуває близько 12 тисяч сімей, які користуються субсидією на оплату житлово-комунальних послуг, вперше за призначенням субсидії звернулося 1195 заявників.

Станом на 25 червня 2015 року призначено житлову субсидію майже 4 тисячам сімей міста.

Повідомлення про розмір призначеної субсидії розносять працівники управління за адресою проживання. Рознесено близько 3 тисяч повідомлень про призначення субсидії. Повідомлення вручається особисто в руки або залишається у поштовій скриньці.

Просимо з розумінням віднестися до цієї важливої роботи та набратися терпіння. Всім, хто звернувся за призначенням субсидії, житлова субсидія буде призначена з травня 2015 року на 12 місяців.

Одержувачі субсидії можуть провести оплату за житлово-комунальні послуги за травень 2015 року по раніше призначеній субсидії, а після отримання нового повідомлення – відкорегувати оплату за спожиті послуги.

Нагадуємо, що якщо у складі зареєстрованих є особи, які не проживають або особові рахунки відкриті на іншу особу, Вам необхідно звернутися до управління за продовженням житлової субсидії.

За більш детальними роз’ясненнями звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення за адресою вул. Садова, 9, каб. 1а, 4 або за тел. 3-68-42 та 3-45-26.