Наші Підсумки роботи за квітень

9 квітня 2015 року відбулося V засідання Ради Федерації профспілок Черкаської області, на якому розглядались наступні питання:

– Про виконання програми дій Федерації професійних спілок Черкаської області (2011-2015 роки);

– Про скликання в IV кварталі 2015 року VII звітно-виборної конференції ФПО.

З 14 по 15 квітня працівники управління соціального захисту населення Уманської міської ради приймали делегацію представників соціальної сфери з Харківської області. Програма була насичена, адже необхідно було ознайомитись з більшістю структурних підрозділів управління. А саме з центром соціальної реабілітації дітей інвалідів "Пролісок" та реабілітаційним комплексом для людей з особливими потребами "Гармонія", брали участь в засіданні клубу ветеранів "Надвечір'я". На другий день перебування здійснили екскурсію по дендропарку "Софіївка". По закінченню відбувся обмін досвідом, враженнями, кращими напрацюваннями та проблемами питаннями галузі.

З та 7 квітня 2015 року за ініціативою Федерації профспілок області відбулись семінари в містах Каневі, Умані для профспілкових лідерів та профактивістів щодо змін у трудовому законодавстві та призначенні пільг та субсидій населенню.

20 квітня цього року відбулось засідання президії обласної Ради профспілки працівників соціальної сфери, де розглянуто 11 питань, основні з них:

Про стан проведення колдоговірної роботи в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Канівської міської ради;

Про результати проведення ревізії фінансово-господарської діяльності в профспілкових організаціях Канівського району;

Про проведення виїзного засідання Молодіжної ради обласної профспілки працівників соціальної сфери;

Про проведення VI обласної Спартакіади працівників соціальної сфери.

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці 7 профспілкових активістів, що здійснюють контроль за дотриманням законодавства про охорону праці, проводять роботу із створення нормальних умов праці та поширення знань з цього питання нагороджені спільними Почесними грамотами Департаменту соціального захисту населення та Черкаської обласної Ради профспілки.

23 квітня для працівників управлінь праці та соціального захисту населення Черкаської області був проведений семінар щодо нововведень при призначенні житлових субсидії. Семінар проводився за сприяння Міністерства соціальної політики України та Світового банку.

24 квітня спілчани міста Черкаси взяли участь в заходах з нагоди річниці від Чорнобильської катастрофи, зокрема, в покладанні квітів до пам'ятного знака "Жертвам Чорнобиля". Усі присутні хвилиною мовчання вшановували пам'ять людей, чиє життя забрала ця трагедія.

ВИТЯГ З ГАЗЕТИ "ДОПОМОГА ПІДТРИМКА ЗАХИСТ"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *